Νεα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έναρξη ισχύος και εφαρμογής του Κώδικα Δεοντολογίας της ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μας ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε ενέκρινε τον Κώδικα Δεοντολογίας της εταιρείας, τον όποιο και αναρτούμε δημόσια στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε. σε σύμπραξη με τις εταιρείες ADT ΩΜΕΓΑ και ΘΑΛΗΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ, υπέγραψε σύμβαση με τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος για την εκπόνηση της μελέτης «ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ».

Περισσότερα

Υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας και στις Μονάδες Ενημέρωσης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκτός από τα Γραφεία Κτηματογράφησης που λειτουργούν σε Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα και Ιωάννινα η υποβολή δήλωσης ιδιοκτησίας από τους πολίτες μπορεί να πραγματοποιηθεί και στις Μονάδες Ενημέρωσης που λειτουργούν στους Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Περισσότερα

Υπογραφή συμβάσεων για το Εθνικό Κτηματολόγιο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε. σε κοινοπραξία με τον Νομικό κ. Ιωάννη Ψαρρά υπέγραψε στις 21/12/2017 2 συμβάσεις με την ΕΚΧΑ Α.Ε. για την εκπόνηση των κατωτέρω μελετών

Περισσότερα

Δημοσιεύτηκαν οι προδιαγραφές των ΤΧΣ και ΕΧΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στις 07/06/2017 δημοσιεύτηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές εκπόνησης των μελετών Τοπικών Χωρικών Σχεδίων και των Ειδικών Χωρικών Σχεδίων του Ν. 4447/2016. Τα ΤΧΣ έχουν αναφορά στο επίπεδο του «Καλλικρατικού» δήμου, στοιχείο που εντείνει τον στρατηγικό τους χαρακτήρα σε σχέση με τα ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ του Ν.2508/97, ενώ, ταυτόχρονα, η έγκριση τους με ΠΔ αναβαθμίζει την ισχύ του ρυθμιστικού τους χαρακτήρα.

Περισσότερα

Κατάργηση διατάξεων του Ν.4269 σχετικά με τις χρήσεις γης Κατάργηση διατάξεων του Ν.4269 σχετικά με τις χρήσεις γης

Σας ενημερώνουμε ότι στις 22/05/2016 ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο "Επείγουσες Διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις" στο οποίο συμπεριλήφθηκε τροπολογία με την οποία καταργείται το Κεφάλαιο Β' του νόμου 4269/2014 (Χωροταξική και πολεοδομική μεταρρύθμιση – Βιώσιμη ανάπτυξη) σχετικά με τις χρήσεις γης.

Περισσότερα

Έγκριση Πολεοδομικής Μελέτης Νέας Χιλής Δήμου Αλεξανδρούπολης

Το ΔΣ της ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε. έχει την χαρά να σας ανακοινώσει την δημοσίευση σε ΦΕΚ της έγκρισης της Πολεοδομικής Μελέτης Νέας Χιλής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η οποία εκπονήθηκε από την εταιρεία μας και αποτελεί τμήμα της μελέτης «Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση και Πράξη Εφαρμογής των νέων επεκτάσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ν. Έβρου».

Περισσότερα

Στο Κτηματολόγιο εντάσσονται Κατερίνη, Εδεσσα, Κοζάνη, Φλώρινα

Σας ενημέρωνουμε ότι εκδόθηκε από την ΕΚΧΑ Α.Ε. η παρακάτω ανακοίνωση, η οποία αφορά την ένταξη στο Εθνικό Κτηματολόγιο της Κατερίνης, της Έδεσσας, της Κοζάνης και της Φλώρινας. Η μελέτη κτηματογράφησης εκπονείται από Κοινοπραξία εταιρειών της οποίας leader εταίρος είναι η ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε.

Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με τον Δ. Ναυπακτίας

Στις 09/09/2015, στο Δημαρχείο Ναυπάκτου, η ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε. υπέγραψε σύμβαση με τον Δήμο Ναυπακτίας για την εκπόνηση της ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΒΑΡΕΙΑΣ, ΣΚΑΛΑΣ, & ΛΑΓΚΑΔΟΥΛΑΣ Δ.Ε. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

Περισσότερα

Ενημερωτική εκδήλωση για τον Β' Αναδασμό του Αγροκτήματος Βασιλικών

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015, ώρα 20:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Βασιλικών θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Θέρμης ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη μέχρι σήμερα πορεία των εργασιών του Β' Αναδασμού του Αγροκτήματος Βασιλικών.

Περισσότερα

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στην Αλμωπία

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια της Κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση δημιουργίας Εθνικού Κτηματολογίου στον Δήμο Αλμωπίας, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού μέχρι τις 24 Απριλίου 2015.

Περισσότερα

Παρουσίαση του ΓΠΣ Κορινού στο ΔΣ Κατερίνης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στις 19.30, θα γίνει παρουσίαση του Β1 Σταδίου της μελέτης "Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κορινού Νομού Πιερίας" στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Κατερίνης.

Περισσότερα

Ενημερωτική εκδήλωση για την Κτηματογράφηση στον Δήμο Αλμωπίας Ενημερωτική εκδήλωση για την Κτηματογράφηση στον Δήμο Αλμωπίας

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας καλεί τους πολίτες σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Εθνικό Κτηματολόγιο, υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στον Καλλικρατικό Δήμο Αλμωπίας της Π.Ε. Πέλλας»

Περισσότερα

Προγραμματικές δηλώσεις Αναπληρωτή Υπουργού ΠΑΠΕΝ

Εκδόθηκε δελτίο τύπου από το Υπουργείο ΠΑΠΕΝ στις 10 Φεβρουαρίου 2015, με τα βασικά σημεία της ομιλίας του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΑΠΕΝ, Γιάννη Τσιρώνη, κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Περισσότερα

Προδιαγραφές τήρησης πληροφοριακού συστήματος για τα πολεοδοµικά δεδοµένα της χώρας

Υπογράφηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ.Ταγαρά με ημερομηνία 20/01/2015 η απόφαση σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές και την διαδικασία επικαιροποίησης – τήρησης του κεντρικού τοµεακού πληροφοριακού συστήµατος για τα πολεοδοµικά δεδοµένα της χώρας.

Περισσότερα

Δημοσιεύτηκε το ΣΟΑΠ της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε στις 16/01/2015 σε ΦΕΚ (B' 64/16-01-2015) το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης (ΣΟΑΠ) για το κέντρο της Αθήνας. Ως περιοχή παρέμβασης του ΣΟΑΠ για το κέντρο της Αθήνας ορίζεται η περιοχή που εμφανίζεται στο Χάρτη. Η χρονική διάρκεια του ΣΟΑΠ εκτείνεται στην χρονική περίοδο 2014 έως 2020

Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με τον Δήμο Θέρμης

12/12/2014 η εταιρεία ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε. σε σύμπραξη με την ΑΚΜΗ Ε.Ε. υπέγραψε σύμβαση με τον Δήμο Θέρμης για την εκπόνηση της μελέτης "Μελέτη Β' Αναδασμού Αγροκτήματος Βασιλικών της Δ.Ε. Βασιλικών του Δήμου Θέρμης και Μ.Π.Ε. έργων αναδασμού"

Περισσότερα

Έναρξη συλλογής δηλώσεων στον Δήμο Αλμωπίας

Την 1η Δεκεμβρίου 2014 (01/12/2014) ξεκινάει η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας εγγραπτέων δικαιωμάτων του Ν.2308/1995 για τον Καλλικρατικό Δήμο Αλμωπίας. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους εσωτερικού είναι τρείς (3) μήνες και για τους κατοίκους εξωτερικού έξι (6) μήνες.

Περισσότερα